DrageKongen 1920x420

Djurs Sommerland

Velkommen i Nordens største sommerland

Er I til fart, leg og sjov for hele familien? Så glæd jer til Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til Nordens bedste sommerland fire år i træk - og prøv de 2 superseje nyheder for hele familien.

NYHEDER 2018: Safaribussen og Jungle Rally

Stig ombord på familiekarrusellen Safaribussen og ta' på den sjoveste bustur gennem junglen. Men hold godt fast, for turen er fuld af overraskelser, når chaufføren kører i ring. Hop af ved Jungle Rally, hvor de fartglade små kan gi' den fuld gas med hele familien i den helt nye og superseje børnerutschebane.

Mærk suset i Danmarks største rutschebaner

På jagt efter fart og spænding? Djurs Sommerland byder på adrenalin-sus i absolut verdensklasse. I den nye DrageKongen - Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster er der garanti for sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t fra 30 meters højde med benene frit svævende i luften. Eller mærk suset i Juvelen, når I bliver skudt af sted to gange med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane. Vilde vovehalse må heller ikke snyde sig selv for Piraten, der med sin højde på 32 meter og topfart på hele 90 km/t er kåret til én af verdens bedste rutschebaner. 

Bondegårdsland - for både børn og legeglade voksne

I det store Bondegårdsland er der sus og sjov for hele familien. Oplev det frie fald fra vandtårnene eller flyv af sted i rutschebanen i en sky af hønsefjer. Hvad med en snurretur i den roterende kostald? Eller måske en springtur på de skøre frøer? Glæd jer til 10 forrygende forlystelser, hvor alle kan være med.

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser i Nordens største sommerland

Når I har udforsket de 8 spændende temalande med alle de mange forlystelser, kan I tage en hyggestund i en af parkens mange grønne oaser. I kan også stille sulten i saloonen i det vilde vesten eller i piraternes hemmelige spisekammer. Og glem ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

Magisk Halloween i efterårsferien
Oplev også Magisk Halloween i efterårsferien med 25.000 græskar, to Halloween Haunted Houses og (u)hyggelige oplevelser for hele familien

Tag familien med i Djurs Sommerland. Her er oplevelser til flere dage!

Husk, I har fri adgang til alle parkens forlystelser, når entréen er betalt.


 

Succeshistorien om Djurs Sommerland

I 1981 skuede to visionære herrer ud over et stykke fladt land på Djursland og så et sommerland med glade gæster for deres indre. Det skulle vise sig at blive til en forlystelsespark med internationalt niveau og anerkendelse.

Læs hele historien her