Nyhed 2017_Key Visual

Djurs Sommerland vinder nordisk pris

Vinderne i den årlige afstemning på Sveriges største familierejsesite Barnsemester er nu fundet. Over 50.000 børnefamilier fra hele Norden har givet deres mening til kende, og Djurs Sommerland vinder prisen som "Nordens bedste sommerland".

For fjerde år i træk har brugerne på rejsesitet Barnsemester sendt Djurs Sommerland til tops blandt de største sommerlande i hele Norden. I alt har over 50.000 børnefamilier deltaget i den samlede afstemning om årets vindere.

"Vi er utroligt stolte over, at så mange igen i år har stemt på os som Nordens bedste sommerland. Det viser os, at vi rammer rigtigt med vores store investeringer i nye forlystelser, der kan give børnefamilierne anderledes oplevelser. En meget stor del af fortjenesten ligger også hos vores engagerede medarbejdere," siger Djurs Sommerlands administrerende direktør, Henrik B. Nielsen.

Kæmpe nyhed i år
Også i år kan alle børnefamilier se frem til en ny, stor forlystelse i Djurs Sommerland. Forlystelsesparken åbner nemlig DrageKongen, der med en længde på 825 meter og en topfart på 85 km. i timen bliver Europas længste og hurtigste Family Suspended Coaster. En samlet investering på 90 millioner kroner.

"Årets nye store forlystelse er en Family Thrill Coaster, der bliver placeret midt i et stort asiatisk univers. DrageKongen vil helt sikkert opleves som både spændende og grænseoverskridende for alle fartglade gæster på trods af, at børn fra blot 120 cm. kan prøve den," siger Henrik B. Nielsen.

Siden 2008 har Djurs Sommerland investeret over 400 millioner kroner i nye forlystelser. I samme periode er besøgstallet steget med over 50 procent til 744.000 i 2016.

Djurs Sommerland åbner for årets sæson lørdag den 6. maj.

Se alle resultaterne fra den store afstemning her: www.barnsemester.se

 

Yderligere oplysninger:
Adm. Direktør Henrik B. Nielsen, Djurs Sommerland, tlf. 20 48 68 16.

Download pressemeddelelse


 

Pressebillede - klik på billedet for at downloade det i høj opløsning

Dragekongen Europas Hurtigste Og Længste Suspended Coaster 

Fototekst:
Djurs Sommerland er Nordens bedste sommerland - for 4. år i træk. Her ses årets nyhed DrageKongen, der er Europas længste og hurtigste Family Suspended Coaster.